electrician sector 5

Electrician autorizat zona Rahova, Salaj din sectorul 5 Bucuresti

Electrician autorizat sector 5 pentru zona: Rahova, Sebastian, Calea 13 Septembrie, Soseaua Alexandriei, Calea Ferentarilor, Salaj, Amurgului, Buzoieni, Viilor, Unirii, va sta la dispozitie cu lucrari si interventii autorizate de specialitate electrica pentru necesitatile abonatilor ENEL sau DIGI.
Prezenta mea in sectorul 5, este realizata fie individual sau impreuna cu echipele formate din electricieni autorizati care dispun de echipamente necesare pentru remedierea oricarei probleme electrice in acest sector.
Lucrarile electrice cele mai solicitate pe care le prestez sunt: inlocuirea tablourilor electrice vechi, remediere defectiunilor aparute in instalatiile electrice vechi care au conductoare de aluminiu, montarea de lustre sau aplici, verificari ale instalatiilor electrice vechi sau a celor noi executate defectuos.
Apeland la serviciile mele electrice, aveti garantia unei lucrari electrice corect executate din toate punctele de vedere.
Evitati interventiile personalului care nu este autorizat pentru executie, proiectare sau depanarea instalatiilor electrice.
Pentru lucrari sau interventii in sector 5 , apelati : 0766.241.681 sau 0727.740.877, persoana de contact - Marius Serban - electrician autorizat pentru sectorul 5 din Bucuresti .
Daca locuiti in sectorul 5, apelati cu incredere maxima la serviciile electrice oferite de mine sau de partenerii mei electricieni autorizati ANRE in domeniul electric si veti avea garantia unei lucrari executate corect din punct de vedere tehnic.
Dintre semnele care indica o functionare incorecta a instalatiei electrice, enumar: miros de plastic topit, intensitatea luminoasa a becurilor fluctueaza, prezenta unor zgomote anormale in zona tabloului electric, cabluri electrice care sunt calde.
Nu solicitati interventia persoanelor care nu sunt autorizate de catre ANRE, chiar daca sunt calificati in meseria de electrician, deoarece va expuneti la diverse pericole electrice.

Acasa - - Sector 1 - Sector 2 - Sector 3 - Sector 4 - Sector 5 - Sector 6

imagini electrice - Servicii la domiciliu - Instalatii electrice 

- Recenzii clienti

- Oferta electrica

- interventii electrice

- Contact