Electrician autorizat Bucuresti Bucuresti - recenzii

Electrician autorizat din Bucuresti, deservesc abonatii ENEL din capitala, prin lucrari si interventii electrice diverse , in general pentru mediul casnic, persoana de contact - Marius Serban - electrician autorizat ANRE.
Apelati la serviciile electrice, ce pot fi programate la cele doua numere de telefon: 0766241681 sau 0727740877, persoana de contact - Marius Serban - electrician autorizat ANRE.

Lady CS

Un adevarat OM dar si Profesionist. Amabil, de incredere.
Desi mi-a fost teama ca fiind aseara sa ajung sa chem un electrician de pe internet, acest domn mi-a alungat temerile si mi-a dat increderea si speranta ca (inca) mai putem gasi si profesionisti.
RECOMAND CU INCREDERE!
Va multumim pentru ajutor, Mult Succes!

Raluca S.

Foarte prompt. A venit și ne a ajutat cu tabloul de siguranțe la ora târzie. A rezolvat problema ușor și repede, a avut tot echipamentul electric, nefiind nevoie sa mearga la magazin sau sa vina in alta zi. Bravo domnul Marius!

Dumitru Florescu

Un extraordinar profesionist, cu o vasta experienta in electricitate! A depistat defectiunea instalatiei electrice, pe care alti electricieni chemati anterior nu au depistat-o. Tarife decente. Recomand!!!

Sursa acestor recenzii:  https://www.google.ro/maps/@44.3949555,26.0933631,15z?hl=ro      

Acasa - - Sector 1 - Sector 2 - Sector 3 - Sector 4 - Sector 5 - Sector 6

imagini electrice - Servicii la domiciliu - Instalatii electrice 

- Recenzii clienti

- Oferta electrica

- interventii electrice

- Contact