panou_electric.jpg


Electricieni autorizati ANRE, agreati ENEL din Bucuresti

deservim prin lucrari si interventii rapide in instalatiile electrice ale abonatilor de electricitate, care sunt abonati la toti furnizorii de energie electrica din Bucuresti.

Suntem o echipa de electricieni autorizati, ce detinem atat practica cat si experienta necesara pentru a realiza orice lucrare electrica.

Dintre obiectivele pe care le realizam, enumeram: tablouri automate, instalatii electrice, montajul aparaturii electrice, verificarea instalatiei electrice, interventii la deranjamentele electrice.

Contact electrician autorizat Marius Serban 0766 241 681 sau 0727 740 877 .


Activitatea electrica se desfasoara in cele 6 sectoare ale capitalei, persoana de contact este electricianul autorizat ANRE - Marius Serban, ce poate interveni la urgente in urmatoarele sectoare: sector 1 zona Victoriei, Grivitei, Bucurestii Noi; sector 2 in zona Mosilor, Obor, Stefan cel Mare; sector 3 cu zonele Titan, Dristor, Mihai Bravu; sector 4 zona Oltenitei, Tineretului, Giurgiului; sector 5 in zona Rahova, 13 Septembrie, Alexandriei si sector 6 in zonele Gorjului, Crangasi, Ghencea .


Pentru detalii suplimentare, cum ar fi timpul aproximativ de disponibilitate al electricianului sau tariful lucrarii respective accesati urmatoarele pagini in functie de zona unde locuiti.


Pentru a lua legatura cu unul dintre

electricienii autorizati

, contactati electricianul de serviciu la cele doua numere de telefon: 0766241681 sau 0727740877.


Momentan lucrarile si interventiile electrice se desfasoara doar in Bucuresti.

Apelati cu incredere la serviciile noastre electrice, astfel lucrarea electrica efectuata va beneficia de garantia noastra, asa incat caminul dumneavoastra sa fie in siguranta.

Materialele electrice pe care le folosim sunt de inalta calitate, nu folosim materiale contrafacute, deoarece noi in calitate de electricieni autorizati, ne asumam raspunderea in prestatia efectuata.

Suntem prezenti la orice solicitare, fie ca este interventie sau constare, nu facem diferentieri intre potentialii solicitanti, dupa situatie materiala sau alte cauze.

De la primirea apelului telefonic, echipa noastra de electricieni autorizati, se va deplasa la locatia solicitata si va face tot posibilul ca dumneavoastra in calitate de client sa fiti multumit.


Evitati accesul personalului necalificat in instalatia dumneavoastra, pentru lucrari care pot parea simple, fiecare electrician care executa lucrari intr-o instalatie electrica trebuie sa fie autorizat de catre ANRE, unica institutie care elibereaza legitimatiile de autorizare a personalului electric.

Cele mai uzuale lucrari electrice solicitate sunt: inlocuirea tablourilor de sigurante, montarea de prize sau lustre, efectuarea de verificari a instalatiei electrice, executarea de instalatii electrice...


Electricienii care proiecteaza si executa lucrari in instalatiile electrice trebuie sa faca dovada ca poseda legitimatia cu inscriptia - electrician autorizat -, gradul 1, 2, 3 sau 4.


Urmatorii electricieni autorizati sunt recomandati

de domnul electrician Marius Serban realizatorul si administratorul acestui siteu:

- Stoian Constantin - inginer electrician autorizat ANRE, abilitati de proiectare si executie

-Nistor Gheorghe - inginer autorizat gradul 3A

-Alexandru Costel Aurel - electrician autorizat gradul 2B

-Macovei Claudiu - electrician autorizat gradul 2A/B

-Popescu Alexandru Costel - electrician autorizat gradul 1B

-Stanciulescu Damian - electrician autorizat gradul 2B

-Paraschiv Laurentiu Dan - electrician autorizat gradul 3B

-Dumitrescu Andrei Matei - electrician autorizat gradul 1B

-Tinciu Apostol - electrician autorizat gradul 4A

-Vasile Marcel - electrician calificat, in curs de autorizare pentru 1B

-Trifan Ionel - electrician autorizat ANRE gradul 1B

-Lupan Gabriela - electrician autorizat grad 2 A

- Alionte Marin, grad 2B

- Zaharia Mircea, autorizatie 2B

- Voicu Daniela , autorizata cu 2B


Lista completa a electricienilor autorizati de catre anre se gaseste pe siteul oficial al acestei institutii, accesati urmatorul link: Listele oficiale ale electricienilor autorizati, unde aveti posibilitatea sa verificati daca electricianul la care apelati este intradevar autorizat de catre ANRE.


Zonele deservite sunt cele 6 sectoare din Bucuresti, numai in cazuri exceptionale serviciile noastre electrice se pot extinde in perimetrul apropiat, acolo unde putem interveni in calitate de electricieni autorizati.0766 241 681